Nyheter

Ceti fick 2 st guldklimpar den 2 april. De har hunnit bli en vecka och blir sötare för varje dag.

I dag var inte Marie och jag helt eniga. Marie tyckte att hennes ungar skulle ligga direkt på golvet, under soffan i katt-rummet medan jag tyckte att den bäddade bolådan framför elementet, var en bättre plats. Vi flyttade dem fram och tillbaka hela dagen. Jag bäddade rent och bytte plädar, om det var någon lukt som störde Marie. Till sist...

Vi tog lite 2 veckors-bilder på Maries kattungar. De har inte lärt sig att posera, stå still eller titta in i kameran än. ;)

Maries kattungar växer så det knakar. De små har öppnat ögonen nu. Så fort jag får, ska jag fotografera dem, var för sig. Men mamma-katt tyckte att jag var tillräckligt närgången ändå.

Marie väntar kattungar! När vi var och scannade hjärtat hos veterinären, passade vi även på att se om det fanns kattungar i hennes mage och det gjorde det! Glädjen är stor här hemma nu och vi väntar med spänning på de små påskkycklingarna.

Denna skönhet heter SE*Purrloin's Maja Gräddnos aka Lilo. Hon är på besök över julen och här visar hon hur man ska koppla av och strunta i julstressen.