Nyheter

Sigge

11.11.2020

Den här stiliga killen är SE*Purrloin's Marshall aka Sigge, vår f.d. avelshane, som nu är kastrerad och lever livets glada dagar. Han är pappa till Hob- och Pelle Svanslös-kullen.

Yallim

02.11.2020

Idag åkte jag till Warsawa för att hämta hem vår nye avelshane Yallim. En trygg och gosig kille som var så duktig under hela resan, både på flygplatsen, på flyget och i bilen hem.

Nu har Choklad-kullen flyttat. I onsdags flyttade Plopp och Japp till Lilla Edet och idag flyttade Geisha, numera Iris. Alla tre har fått fantastiska familjer och tagit flytten bra. Detta är sista fotot på Iris, och sin bana trogen, kunde hon inte vara så still, så man kunde ta ett ordentligt foto på henne.

Idag blir Choklad-kullen 12 veckor och Frost-kullen 8 veckor. Japp, Plopp och Geisha i Choklad-kullen, blir vaccinerade och veterinärsbesiktigade på onsdag inför deras flytt, på fredag. Anna i Frost-kullen är tingad men än så länge är både Elsa och Sven lediga.

Idag fattade plötsligt alla Maries 3 kattungar, att man ska äta babymoussen. Vi låste ut en högljutt protesterade mamma-katt, så de fick en chans att hinna smaka det som serverades. Det var mums!

Tidigt i morse fick vår SE*Purrloin's Skye, 5 st underbara kattungar. Det blev en fin palett med svart och rött, med och utan silver. Det blev en solid, en tigre' och 3 st med tabby-mönster. Samtliga kattungar vägde mellan 101-119 g.