Nyheter

Vår nya avelshane, Pandion flyttade in idag. Han är en fin svarttabby kille på 13 veckor och son till vår Stepka. Han är en social och orädd liten kille, som snabbt huserade i hela huset.

Helgen 11-12 maj var vi på utställning i Birkeröd i Danmark. På lördagen blev Ceti BIV, NOM och Internationell Champion. På söndagen blev Ceti BIV, NOM och BIS!

Det har den senaste tiden upptäckts flera Sibiriska katter med PKD. PKD är en ärftlig sjukdom som finns hos alla kattraser. Sjukdomen diagnostiseras med ultraljudsskanning och innebär att katten får flera cystor på njurarna. En drabbad katt har cystor redan från födseln men först på katter som är äldre än 10 månader, syns de tydligt vid skanning....

Herr Nilssons förra familj hade allergi och kunde inte behålla honom. Trots att han blev kastrerad och familjen provade både direkt efter kastrering och efter 6 veckor, så fungerade det tyvärr inte. Men nu verkar det som att Herr Nilsson har hittat sin familj och sitt för-alltid hem.

Idag flyttade Zuma till sitt nya hem i Solna.
Igår lördag, flyttade Rocky, eller Skorpan som han kallas nu, till Nässjö.
I tisdags flyttade Rubble, eller Oliver som han kallas nu, till Kungsbacka.
Förra lördagen flyttade Chase, eller Zeb som han kallas nu, till Linköping.
De har fått fantastiska hem, med familjer som älskar dem, alla 4. ❤😸...

Tiden springer iväg och snart kan våra kattungar i Paw Patrol-kullen flytta till sin egna hem. Kattungarna kommer vara minst 12 veckor, vaccinerade två gånger, id-märkta, veterinärbesiktigade, vana vid andra katter och hund. De har stamtavla, 3 års dolda-fels-försäkring i Agria och är mask-kollade.

2-3 mars 2019 var vi på kattutställning i Danmark igen. Denna gång var vi i Dragör och hade återigen med oss d'Artagne Marnie och SE*Gyllenlööf's Ceti.

26-27 januari 2019 var vi på kattutställning i Lille Skensved i Danmark. Vi hade med oss d'Artagne Marnie och SE*Gyllenlööf's Ceti. Det var Cetis första kattutställning och hon fyllde 10 månader på söndagen och hon fick då ställas ut i vuxen.-klass. Hon blev Ex2 på lördagen och fick cert på söndagen. Marnie fick cert båda dagarna och kom därmed...

SE*Gongroffs Marie fick idag 6 st kattungar. Det verkar vara 5 st hanar och 1 st hona. Det är 3 st hanar som är rödmönstrade med vitt, 2 st hanar som är svart mönstrade med vitt och 1 hona som är sköldpaddsmönstrad.