Nyheter

Idag blir Choklad-kullen 12 veckor och Frost-kullen 8 veckor. Japp, Plopp och Geisha i Choklad-kullen, blir vaccinerade och veterinärsbesiktigade på onsdag inför deras flytt, på fredag. Anna i Frost-kullen är tingad men än så länge är både Elsa och Sven lediga.

Idag fattade plötsligt alla Maries 3 kattungar, att man ska äta babymoussen. Vi låste ut en högljutt protesterade mamma-katt, så de fick en chans att hinna smaka det som serverades. Det var mums!

Tidigt i morse fick vår SE*Purrloin's Skye, 5 st underbara kattungar. Det blev en fin palett med svart och rött, med och utan silver. Det blev en solid, en tigre' och 3 st med tabby-mönster. Samtliga kattungar vägde mellan 101-119 g.

Nu har Marie fått sin andra kull! Den här gången blev det bara tre småttingar, vilket mamma självklart tycker känns som semester jämfört med förra kullen på sex ungar.

I dag fyllde Pelle Svanslös-kullen 12 veckor. I morgon blir de veterinärsbesiktigade, vaccinerade och id-märkta. I veckan flyttar de hem till sina nya familjer.

Nu är kattungarna 8 veckor och vi har idag, haft besökare för första gången. Med tanke på risken att sprida smitta av Covid-19, har vi väntat länge, innan vi tog emot besökare. Vi fick glädjen att träffa flera trevliga familjer, som alla ville få en ny fluffig familjemedlem.

Pandion har idag varit hos veterinären och blivit HCM- och PKD-skannad. Han tog även prov på FIV, FeLV och blev vaccinerad. Alla prover var bra och nu är Pandion redo att börja dejta!

Idag har Hob-kullen blivit vaccinerade, id-märkta och veterinärsbesiktigade. 🙀
I morgon fyller de 12 veckor och Sam kommer flytta till sin familj. 🤗
Så här trötta blir man, efter allt man upplevt hos veterinären. 💙💙💙💙