Nyheter

Idag har Hob-kullen blivit vaccinerade, id-märkta och veterinärsbesiktigade. 🙀
I morgon fyller de 12 veckor och Sam kommer flytta till sin familj. 🤗
Så här trötta blir man, efter allt man upplevt hos veterinären. 💙💙💙💙

I natt födde vår Marnie 5 kattungar.❤❤❤❤❤
Det blev 1 st svart solid med vitt, 2 st svartgoldenmönstrade, 1 st svartsilvermönstrad och
1 st svartsmoke med vitt. Alla verkar må bra och de väger mellan 103 och 127 g. 😁

Nu har vår nya avelhane kommit till Sverige. Han heter Irwin Vivalavita*RU och är en fantastiskt fin, social och nyfiken kattunge. Tack, Ekaterina Khudoshina för att vi fick köpa denna underbara katt.

Nu har vårt charmtroll Marshall kastrerats och han har flyttat till sitt eget för-alltid hem. Marshall var tänkt att bli vår avelshane men vi tog bara 2 kullar på honom. Nu har han dragit sig tillbaka och njuter av att bli bortskämd med godsaker och kärlek. Det är han verklige värd.

Idag har Skye skannat hjärta och njurar med bra resultat. Hon har även tagit blodprov för FIV och FeLV, vilka båda var negativa. Nu återstår bara ett par DNA-tester, innan hon kan gå på dejt.

Vår fina Ceti har fått fyra underbara kattungar, alla hanar. För mer information, läs på Kattungar - Aktuella kullar.

Idag har Marshall varit hos veterinären och blivit HCM- och PKD-skannad. Han tog prov på FIV och FeLV och även testikelstatusen kontrollerades. Häromdagen fick vi svar på hans DNA-tester. Alla tester var bra. Se mer på Våra katter - Hanar.

Nya titlar

21.09.2019

Vi är på kattutställning i Köge. Idag fick Herr Nilsson cert och blev Premier. 😍🏅 Ceti fick cert och blev Grand Internationell Champion. Hon blev även BIV och blev nominerad till panel. 💖🥇

Vår nya avelshane, Pandion flyttade in idag. Han är en fin svarttabby kille på 13 veckor och son till vår Stepka. Han är en social och orädd liten kille, som snabbt huserade i hela huset.