Nyheter

Sigge

11.11.2020

Den här stiliga killen är SE*Purrloin's Marshall aka Sigge, vår f.d. avelshane, som nu är kastrerad och lever livets glada dagar. Han är pappa till Hob- och Pelle Svanslös-kullen.

Nu har Choklad-kullen flyttat. I onsdags flyttade Plopp och Japp till Lilla Edet och idag flyttade Geisha, numera Iris. Alla tre har fått fantastiska familjer och tagit flytten bra. Detta är sista fotot på Iris, och sin bana trogen, kunde hon inte vara så still, så man kunde ta ett ordentligt foto på henne.

Idag blir Choklad-kullen 12 veckor och Frost-kullen 8 veckor. Japp, Plopp och Geisha i Choklad-kullen, blir vaccinerade och veterinärsbesiktigade på onsdag inför deras flytt, på fredag. Anna i Frost-kullen är tingad men än så länge är både Elsa och Sven lediga.

Idag fattade plötsligt alla Maries 3 kattungar, att man ska äta babymoussen. Vi låste ut en högljutt protesterade mamma-katt, så de fick en chans att hinna smaka det som serverades. Det var mums!

Tidigt i morse fick vår SE*Purrloin's Skye, 5 st underbara kattungar. Det blev en fin palett med svart och rött, med och utan silver. Det blev en solid, en tigre' och 3 st med tabby-mönster. Samtliga kattungar vägde mellan 101-119 g.

Nu har Marie fått sin andra kull! Den här gången blev det bara tre småttingar, vilket mamma självklart tycker känns som semester jämfört med förra kullen på sex ungar.